Tag ikke en beslutning, før du gør dette

1
Tag ikke en beslutning, før du gør dette

Her er en oversigt over min typiske morgen: Jeg ville vågne op, lave kaffe til mig selv, sidde på sofaen og så bare stirre ud i rummet, mens jeg drikker kaffen. Når jeg er færdig med det, begynder jeg at træne.

Det, der normalt sker i kaffetiden, er, at jeg tænker over den kommende dag og tænker på, hvad jeg gerne vil opnå. Men et sted i baghovedet – som Instagram kører i baggrunden på din telefon – er jeg ved at overbevise mig selv om, at jeg fortjener en pause fra træningen.

Jeg plejede at lytte til den stemme. En masse. Heldigvis har jeg gennem masser af forsøg og fejl opdaget et bedre alternativ: at udsætte alle mine beslutninger, indtil jeg er begyndt på den pågældende aktivitet. Derfor dette emne.

Vent til du er i spidsen af ​​tingene

Som jeg sagde, tror jeg, at det bedste tidspunkt at træffe en beslutning er mens du handler på den nævnte beslutning.

Ikke når du ligger på sofaen, og heller ikke når du pendler i myldretiden. For det, der sker, når du blot tænker på at bestemme, er, at dit sind begynder at fremtrylle tusind forskellige scenarier – de fleste af dem er undskyldninger.

Og fordi der kun er plads til én virkelighed, ville du have spildt al din mentale energi på at forestille dig de 999 andre begivenheder. Så hvorfor ikke gøre op med antagelserne og handle før du tænker?

Sådan kom jeg i hvert fald over min hang til at overtænke.

Jeg fortalte mig selv, at når det kom til træning, ville jeg først beslutte, om jeg ville fuldføre rutinen, efter at jeg havde svedt. Derefterhvis jeg virkelig har brug for en fridag, ville jeg tillade mig selv at stoppe.

Jeg endte aldrig med at holde op. Ikke én gang. Hver gang jeg var inde i tingene, var valget altid at fortsætte. Og det er et ret pænt hack, hvis du spørger mig.

Ånderne, der styrer dig

Kender du englene og djævle, der skændes over karakterernes skuldre i tegnefilm? Sådan ser jeg beslutningsprocessen. Du får to personer, der fortæller dig, om du skal gøre noget eller ej, og du sidder fast i midten og lytter til dem skændes.

Træghedens onde ånder er ligeglade med dine håb og drømme. De vil bare have, at du bliver, hvor du er. Svøm ikke opstrøms. Løft ikke engang en finger.

Omvendt roder de velvillige ånder af momentum altid efter dig, og de vil holde dig i gang, når du først starter. Og det er det vigtigste: at starte.

Det er derfor, det er god praksis kun at beslutte, når disse velvillige ånder er i nærheden. Hvordan tilkalder du dem? Ved at være i deres verden. Handlingens verden.

Træner du ikke rigtig? Du kan også anvende dette til enhver anden disciplin.

Sig, at du vil afslutte din roman. Skriv et par hundrede ord, og luk derefter, hvis du virkelig vil. Spis dine sunde måltider først, før du genovervejer den doughnut. Så åben din patients kranie, før du besluttede dig for, om du virkelig er i humør til hjernekirurgi.

Okay, måske ikke det sidste. Ville ikke have “hovedet” af os selv. Hee hee.

Minimumsgarantien

Det, jeg elsker mest ved denne metode, er, at selv efter den mindste investering, og selvom jeg vælger at stoppe, efter jeg er startet, vil jeg stadig have noget håndgribeligt i hånden.

Fordi at skrive 250 ord om dagen bliver et fuldt manuskript ved årets udgang. At lave 50 push-ups giver dig 18.250 inden for samme tidsramme. Mediter i 10 minutter, og du ender med at have brugt 3.650 minutter på at udforske dit sind.

Det er heller ikke rookie-numre. Men få dette: de kommer fra rookie-indsats. Lad os tage højde for de dage, hvor du rent faktisk vælger at fortsætte, og du vil nemt fordoble – eller tredoble – det beløb.

Det begynder at lyde af meget, hva’? Nå, ikke så hurtigt.

En hurtig ansvarsfraskrivelse

Jeg skrev faktisk dette indlæg ved hjælp af denne metode. Jeg mærkede det ikke i dag. Faktisk, da arbejdet var så hektisk, følte jeg det ikke hele ugen.

Men jeg ville ikke tillade mig selv at bestemme, før jeg skrev det første afsnit. Og se hvor det fik mig hen. Jeg er i øjeblikket 700 ord på. Ikke dårligt for en indsats med “et afsnit”.

Bagsiden er, at nu hvor jeg er her, er jeg klar til at kalde det en dag, selvom jeg er 500 ord genert fra mit sædvanlige ordtal. Men det er mig, der træffer det valg nu, fordi jeg kan.

Og det er virkeligheden i det. På trods af de velvillige ånders bedste hensigter, er der dage, hvor du bare skal kaste håndklædet i ringen. Så her er det, jeg praktiserer, hvad jeg prædiker på begge fronter – først at beslutte mig, efter jeg er startet, og at være okay med at holde op, når jeg har givet det en chance.

For uanset resultaterne, er det langt bedre end at overtænke dig selv i glemmebogen og ikke vide, hvad der kunne have været.

Og du ved, hvad de siger: intet fantastisk opnås nogensinde på sofaen.


Ingen rigtig besked her. Vil bare fortælle dig, at jeg vil have din e-mail-adresse, hvis siden nogensinde går ned. På den måde vil jeg stadig have en måde at sende dig indhold som dette. Derudover får du også en gratis guide til, hvordan du får din blog til at vokse.

lignende indlæg

Leave a Reply