Sådan skifter du gear og øger din produktivitet

1
Sådan skifter du gear og øger din produktivitet

Hvornår har du sidst kørt et pindskifte?

Det virker som et irrelevant spørgsmål, indtil du husker det faktum, at jeg er forfatter. Og som det viser sig, giver det at være forfatter mig evnen til at lave de mest vanvittige analogier. Derfor forretter vi i dag ægteskabet mellem produktivitet og kørsel med manuel gearkasse.

Men lad os først diskutere produktivitetsoverdrivelse (PO). Er det et fancy nyt udtryk, jeg har fundet på? Ja. Er det vigtigt? Ikke rigtig. Skal vi stadig behandle det som allerede eksisterende virksomhedssprog? Helt sikkert.

Så hvad er det? I en nøddeskal er det dybest set flow.

Du har sikkert følt PO mindst to gange i dit liv. Du ved, som dengang ordene bare flød ud af dig, når du ikke prøvede. Eller når du løb de ti kilometer uden at mærke det. Eller når du startede en doodle om morgenen og sluttede efter solnedgang, uden selv at bemærke det.

Det er produktivitetsoverdrivelse. Og chancerne er, at du skulle skifte gear flere gange for at nå dertil.

Vigtigheden af ​​at skifte gear

Så hvorfor denne snak om at skifte gear?

Nå, du husker måske dengang, jeg skrev om High You og Low You. Det er dybest set et indlæg om dine laveste og højeste gear.

Men produktivitet er et komplekst væsen og er langt fra binært, så du skal bruge andre tilstande udover ‘Netflix hele dagen’ og ‘bolde til væggen’. Hvilket bringer os til emnet gearskift.

Og den vigtigste pointe at emnet er det første gear. Hvorfor? For det er der, det hele starter, uanset forfølgelsen. Det er også det sværeste gear at lære, og du kan endda ødelægge din motor med det.

Første gear: Det der får dig i gang

Her er den gyldne regel: du kan ikke gå nogen steder uden at starte i første gear. Men det er også det sværeste gear at mestre, især når det kommer til ikke at gå i stå.

På bagsiden er det vigtigt at bemærke det det første gear får dig ikke til din destination. Det er de andre gears opgave.

Faktisk, hvis man ser objektivt på det, er det første gear temmelig halt. Med en tophastighed på 40 km/t (og det presser den) kommer du ikke meget længere forbi næste blok, hvis du ikke skifter gear.

På samme måde virker det første gear i det virkelige liv komisk ubrugeligt. At skrive 250 ord om dagen ser dumt ud sammenlignet med de 80.000 ord i en gennemsnitlig roman. Og at klæde sig på til træningscenteret er ret dumt i forhold til at træne.

Men udtryk det sådan. Det første gears opgave er kun at få dig i gang. Når du først accepterer det perspektiv, vil det være lettere at se disse ‘meningsløse’ opgaver som det, de virkelig er: din gateway til PO.

En måde jeg godt kan lide at bruge det første gear på er ved at bruge Mel Robbins’ fem-sekunders regel. Det eneste, du gør, er at tælle baglæns fra fem til en, og du vil blive overrasket over, hvor ofte du reelt står op og gør, hvad du skal.

Har du brug for at vågne, men din seng er for behagelig? Prøv at tælle ned fra fem til én. Ligger du på din sofa og kan du ikke have røv til at vaske op? Tæl baglæns. Har du brug for at gøre indkøb, men har du ikke lyst til at gå ud? Ditto. Jeg har brugt denne metode til at gå tur med hunden, feje gulvet, skrive artikler og endda starte min træning.

Jeg ved godt, det lyder som woo-woo lort, der i bedste fald er barnligt. Jeg troede også, at det her var en tyr, indtil jeg faktisk prøvede det. Det virker seriøst. Giv det en chance og fortæl mig, hvad du synes.

De andre gear til produktivitet overdrive

Når du først er i gang, er det tid til at holde momentum i gang. I andet gear, skal du angive deadlines eller en daglig tidsplan. I mit tilfælde, når jeg har skrevet mine 250 ord for dagen, vil jeg vedhæfte denne opgave til et projekt – denne artikel, for eksempel – som giver mig mulighed for at huske det større mål.

Dernæst går vi ind i tredje gear. Det er her, du falder i en rille og begynder at optimere. Bruger stadig mit skriveeksempel, det er her, jeg finder lommer af tid, hvor jeg er mest kreativ. Selvfølgelig kan jeg skrive 250 ord ud når som helst på dagen, men hvis jeg indser, at jeg er sjovere om natten, så er det dér, jeg skal skrive. Ingen grund til at gøre tingene sværere for mig selv.

Jeg ved godt, at biler typisk har fem gear, men lad os for nemhedens skyld sætte et loft over det fjerde gear. Det er her du opnår din tophastighed og sætter personlige rekorder. Dette er den bedste dig. Din flowtilstand. Og hvis du er så heldig at komme her ofte, så er det her du spørger mere af dig selv. Har du allerede mestret 250 ord om dagen? Sigt efter 500. Derefter 1.000. Så er himlen grænsen.

Vil du vide, hvorfor det altid er vigtigt at udfordre dig selv i fjerde gear? Se denne video af folk, der er gode til deres job. Uanset hvad du gør i livet, vil du altid opnå tilfredshed ved at gøre det på den bedste måde, du kan.

Det er lige meget, om du snitter brød eller vasker toilettet. Der er altid en måde at vise dit mesterskab på. Og hvis du føler dig tilfreds ser på den video, forestil dig, hvor fantastisk du ville føle dig gør det.

Forbliver i overdrive: Fejlfinding

Jeg føler mig som en knust rekord, der fremhæver disse mulige faldgruber gentagne gange gennem hele min blog. Men grunden til, at jeg gentager mig selv så meget, er, at disse problemer er det, du oftest vil stå over for.

Overspringshandling

Min grund til at udsætte er, at alt skal være perfekt, før jeg tager det første skridt. Hvilket, lad os se det i øjnene, aldrig vil ske. Der er aldrig en dag, hvor jeg virkelig komme til at skrive eller træne, som jeg vil.

Jeg er mest kreativ om natten? Jeg ender med at få overarbejde på arbejdet. Planlægger du at svømme? Poolen vil være lukket.

Hvordan jeg bekæmper dette er ved omfatter ingen nul dage. Uanset hvad der sker, prøver jeg at få det bedste ud af det, jeg har. At skrive ti ord er bedre end slet ingenting. Det samme med push-ups. Og de er måske ikke den perfekte rutine, men de begynder at stige efter en måned eller to.

Distraktioner

Mit næststørste problem er forsvundet YouTube. Internettet er sådan en velsignelse og en forbandelse. Men når det kommer til den samlede produktivitet, bliver jeg offer for den endeløse rulle hver gang.

Dette er et igangværende arbejde, men min nuværende løsning er ved hjælp af lavteknologiske alternativer til opgaver. Det betyder, at jeg udarbejder mine artikler i hånden eller får kreative ideer fra faktiske bøger og ikke fra Google. Afholdenhed virker bedre end mådehold i mit tilfælde.

Multi-tasking

Jeg jonglerer altid med flere skriveprojekter eller gøremål, og du vil endda opleve, at jeg ser tv, mens jeg er på min telefon. Dette er ikke kun en mindre effektiv måde at gribe mine opgaver an på (opmærksomhedsrester er en ting), men det betinger mig også ikke at fokusere på opgaven.

Af en eller anden grund, to-do lister fungerer godt for mig, især pen-og-papir sorten. Det holder mig fokuseret på de opgaver, jeg har lagt for dagen, selvom jeg ikke konsulterer listen igen. Jeg forsøger også at holde mine enheder uden for rækkevidde.

Lad os parkere det her

Hvis vi skal gå all in på denne analogi, bør jeg nok tage det faktum op, at biler har brug for rutinemæssig service, hvilket betyder, at du også gør det.

Tag en opgørelse over dig selv en gang imellem. Tjek dine dæk. Skift din olie. Jeg ved ikke, hvad der svarer til dig i det virkelige liv, for det er kun dig, der kan svare på det.

Vær heller ikke bange for bakgearet. For nogle gange skal man lave de tre-punkts vendinger i livet for at nå derhen, hvor man vil hen.

Det bringer os i hvert fald til slutningen af ​​det første indlæg i 2023. Godt nytår, hvis jeg ikke allerede har ønsket dig det. Må du opnå produktivitetsoverdrivelse for hele året, og husk at skifte til neutral en gang imellem.

Vroom vroom, mødrefædre. Hav et godt år forude.


Start dit 2023 rigtigt ved at tilmelde dig nyhedsbrevet og modtage eksklusivt indhold, du ikke finder andre steder på siden. Du får også en gratis guide til, hvordan du får dit WordPress-publikum til at vokse helt gratis! Fik jeg nævnt, at det er gratis?

lignende indlæg

Leave a Reply