Sådan hæver du din vibration for bedre at håndtere dine livsproblemer

0
Sådan hæver du din vibration for bedre at håndtere dine livsproblemer

Du tror måske, jeg har mistet plottet. Hvad er alt det her snak om at hæve din vibration og frekvens? Promoverer jeg magiske krystaller? Chakra healing? Sjælsforyngelse?

Ingen grund til at skjule dine kreditkort. Jeg sælger ikke lydskåle. Endnu. Dagens indlæg er simpelthen bragt til dig af mine problemer, eller min opfattelse af dem, i hvert fald.

Ser du, jeg har stået fast ved en skillevej, især når det kommer til min karriere. Men det er gennem disse kampe, at jeg har lært, hvordan man kan se på et problem fra to forskellige perspektiver.

Det vigtige er at indse, at mine problemer forbliver de samme gennem disse faser. Det er kun mig, der ændrer sig. Det er derfor, vi udforsker alt, hvad vibrationer angår i dag.

Bemærk, at mens vi dykker ned i woo-woo, vil jeg kun fremhæve de metoder, der har erfaringsmæssige fordele. Det betyder, at hver underoverskrift nedenfor kun er inkluderet, fordi jeg har oplevet håndgribelige forbedringer fra dem.

Så er du klar til at gå halvt glas?

1. Find ud af det

Du vidste, at dette ville komme, især hvis du har læst denne blog i et stykke tid. Jeg kan ikke synge nok ros for fordelene ved motion. For mig er en solid handlingsplan, at hvis alt andet fejler, skal du bare falde ned på gulvet og skrue nogle burpees ud.

Du behøver ikke engang at overholde andres standarder. Bare find en aktivitet, der får dig til at trække vejret lidt tungere. Da træning er sådan en individualiseret ting, er det svært at sige, hvor længe eller hvor intenst du skal træne. Jeg selv kan lide kun at stoppe, når mine problemer virker mindre irriterende.

Du vilje være i stand til at fortælle, hvornår du begynder at få det bedre. Bare vær opmærksom på din krop, og når først volumenknappen i dit liv bliver skruet ned, er det, når du ved, at du hæver din vibration.

Desværre ulykker vilje ske. Hvordan jeg kommer over det, er ved at gøre, hvad jeg kan. Så hvis jeg gjorde ondt i min skulder, ville jeg lave squats, udfald eller løbe. Hvis mit ben gør ondt, vælger jeg push-ups, dips, pull-ups eller rækker.

Men hvad nu, hvis du slet ikke kan træne, men stadig har brug for noget, der påvirker dig fysiologisk? Det er, når jeg gør det næstbedste, som er at…

2. Tag en dyb indånding

Vil du have noget, der giver dig øjeblikkelig lindring fra livet? Prøv Wim Hofs vejrtrækningsteknik.

Jeg ved ikke med dig, men at gå igennem tre sæt tungt åndedrætsarbejde får mig til at føle mig virkelig fredfyldt i slutningen af ​​det. Og det er også meget mere afslappende end gløden efter træning.

Også kendt som tummo, Wim Hof-metoden gør underværker for mig, fordi den simulerer træning. Og dreng, føler jeg, at jeg har løbet et maraton efter 30 hurtige vejrtrækninger.

Det kan dog være ret besværligt, og jeg føler mig faktisk en smule ængstelig under sessionerne på grund af hvor meget indsats det kræver. Men udbyttet er det værd. For mig, i hvert fald.

Her er en hurtig gennemgang, hvis du er interesseret (gør også din egen research):

  • Først skal du sørge for, at du ligger ned et sikkert sted. Aldrig gør dette i en pool eller badekar, og absolut ikke under kørslen
  • Træk vejret så dybt du kan, og ånd derefter hurtigt ud
  • Gentag 30 gange (det er normalt at føle prikken og se stjerner)
  • Efter den sidste udånding skal du holde vejret så længe du kan (jeg passerer normalt et minuts mærke som nybegynder)
  • Dyb indånding, hold i 15 sekunder
  • Slip vejret og træk vejret normalt. Det var ét sæt
  • Gentag hele sættet tre gange

Åndedræt er ikke woo-woo. Der er tonsvis af videnskabelige undersøgelser, der understøtter vejrtrækningens kraft. Der er også masser af metoder derude, men tummo tilfældigvis fungerer bedst for mig. Eksperimenter, indtil du finder en, der hjælper med at hæve din vibration.

En fridykker i åbent vand, svømmende over en haj

Frie dykkere bruger åndedrætsarbejde til også at forbedre deres kald. Foto: Sebastian Pena Lambarri

3. Prøv noget, du ikke har gjort før

Føler du nogle gange, at månederne skrider frem med en alarmerende hastighed? Og at din rutine er det, der får dig til at være tankeløs, mens dagene er væk?

Det er en af ​​grundene til, at du bør prøve nye ting. Så du bremser det oplevede tidsforløb. Men hvis det ikke er nok, har det at prøve noget nyt også fordelen ved at skubbe dig ud af din komfortzone. Og hvilken bedre måde at øge din vibration end ved at øge din komfortzone?

Jeg ved ikke, hvad det handler om at prøve nye ting, men et nyt foretagende får mig altid til at føle mig opmuntret.

Sådan havde jeg det, da jeg prøvede CrossFit første gang. Da jeg begyndte at kickbokse. Spiste i mørket. Stand-up padle boarded. Prøvede stand-up comedy. Ståede op for mig selv. Rejste sig op. Listen fortsætter.

Det var lige meget, hvad det var. Det eneste, der betød noget, var, at jeg prøvede noget nyt. Hvis du tænker på at gøre det samme, behøver det heller ikke at være drastisk. Du kan prøve at male for første gang. Eller færdiggøre et puslespil. Eller lære et nyt sprog.

Vores sind er sugen på nyheder, og at gøre nye ting giver dig mulighed for at se dine gamle hobbyer i et nyt lys. Det kan også være din indgang til dit nye livs kald.

Så hvis du aldrig har lært at svømme før – eller fridykke – er det nu det perfekte tidspunkt at starte.

4. Gør noget du ikke ønsker at gøre

Vage pointe, jeg ved det, for der er et væld af ting, du sandsynligvis ikke vil gøre. At spise støv, for en. Eller holde sig vågen i 24 timer. Og du ville være fornuftig, hvis du ikke ønsker at gøre de ting.

Men det, jeg taler om, er at gøre ting, du ikke har lyst til der bidrager til dit liv. Så sig ja til ting, som du måske udsætter, som at indsende din skat, skifte din bils olie eller skrive.

Frygt er også et godt sted at starte. Har du brug for at stå mere op for dig selv? Bange for at køre? Bange for socialt samvær? Det er de præcis ting du bør gøre, fordi undgåelse i enhver form skaber kun mere smerte.

Jeg kan huske, at jeg ringede på min nabos dørklokke og fortalte dem, at jeg øvede mig Mit kære barn efter midnat var det ikke fedt. Problemet med det var, at jeg hadede konfrontation. Pissede jeg mine bukser? Helt bestemt. Men dreng, jeg følte mig som en chef efter at have sagt min mening. Han gik også med til at stoppe.

Lær at være opmærksom på dit sind for at finde flere ideer. På ethvert givet tidspunkt vil din samvittighed nage på dig for at gøre det, du udsætter. At gøre præcis det er ofte din gateway til en højere frekvens.

Ordet 'nej' skriblede på trægulv med kridt

Find dit nej, så gør det. Foto: Daniel Herron

5. Nær dig godt

Sund kost behøver ikke føles som noget lort. Vi skal bare finde mad, som vi nyder. Yoghurtparfait er et sådant eksempel for mig. Det og overnight oats får mig til at føle, at hver dag er en snydedag.

Det er bare grøntsagerne, jeg ikke er så vild med. Men det kommer jeg over ved at lægge dem i wraps, min anden nydelse. Så ser du, jeg spiser ikke sundt. Jeg har lige fundet måltider, der virker for mig.

Der er ingen tvivl om, hvad et nærende måltid kan gøre for din vibration. Hangry er jo en ting. Diæter er dog meget personlige, så find en, der passer ikke kun til din smag, men også til din daglige rutine.

6. Giv tilbage til verden

Dengang jeg var juniorfrisør og tjente 300 USD om måneden, stødte jeg på en hjemløs fyr – med sorte fødder og laset tøj – der sov på fortovet.

Jeg var ikke noget sted for at give, arbejdede timer i servicebranchen og tjente mindsteløn, men tilbage i 2005 fik 1 USD stadig en ganske anstændig frokost i boden med blandet ris (malaysere og singaporeanere vil vide, hvad jeg’ jeg taler om).

Jeg købte en pakke mad og lod den stille ved mandens side, inden jeg sneg mig af sted. Jeg kan huske, at jeg havde det ret godt med mig selv resten af ​​dagen.

Kald det glæden ved at hjælpe en anden, eller tilfredsheden ved at føle sig nyttig, men en dreng gjorde underværker for min vibration. Men jeg indrømmer også, at når jeg har det godt, er det nok fordi, jeg gør det egoistisk for mig selv.

En flok hænder med et rødt hjerte malet over sig

Det er en fantastisk følelse at kunne give tilbage. Foto: Tim Marshall

7. Vær taknemmelig

Bare fordi du er taknemmelig for tag over hovedet, betyder det ikke, at dine udfordringer i livet – såsom en sygdom – på magisk vis forsvinder.

Alligevel er taknemmelighed noget, der er værd at udforske, for som fablen siger, har vi alle to ulve indeni os: de gode og de dårlige. Ulven, der vinder, er den, du vælger konstant at fodre. Og at være taknemmelig er et ret anstændigt måltid for din gode ulv.

Så i stedet for at vågne op hver dag og tænke på, hvor meget du hader dit job, ville det så ikke være mere klogt at være taknemmelig for at være forsørger? Hvis ikke det, føler du dig så ikke stolt over at kunne forsørge dig selv?

Og i stedet for at vente på en bestemt milepæl, før vi føler os taknemmelige, burde vi så ikke være taknemmelige for, at vi overhovedet har dagen til at begynde med?

Jeg oplever, at jeg er i stand til at øge min hyppighed, når jeg tænker over min dødelighed. Ligesom, gør det noget, hvis jeg bliver afvist for at bede om lønforhøjelse, når min død kan være lige om hjørnet?

Taknemmelighed er dog ikke en særlig effektiv metode, og ligesom ernæring er det mere en langsigtet løsning snarere end en, der giver øjeblikkelig lindring. Derfor er den sidst på denne liste.

Hæv din vibration, før du træffer livsændrende beslutninger

Så vi er nået til slutningen af ​​listen, og jeg er sikker på, at du måske også har et trick eller to i ærmet. I så fald inviterer jeg dig til at dele dem.

Fordi at dele din viden er dybest set at give tilbage til verden, hvilket betyder, at du kan begynde at hæve din vibration lige i dette øjeblik.

Eller du kan købe et sæt Dankers Sound Bowls™, hvis jeg nogensinde finder på dem.


Mit nyhedsbrev hver anden uge er også en god kilde til øgede vibrationer. Tilmeld dig, og du får også en gratis guide til, hvordan du får dit WordPress-publikum til at vokse!

lignende indlæg

Leave a Reply