Jonglerer med flere freelance-skriveprojekter uden at blive skør

0
Jonglerer med flere freelance-skriveprojekter uden at blive skør

Jeg elsker Johns tips. Husk, at kunderne forstår, at skrivning tager tid. Sæt realistiske forventninger til dig selv og dine kunder. Efterhånden som du vænner dig til at håndtere flere kunder på samme tid, bliver du bedre til at vide, hvor lang tid projekter tager, og hvad de vanskelige punkter kan være for dig.

Jeg bygger en ekstra dag ind i alle projekter til gennemgang og “madlavning”. Madlavning?? Det lader stykket sidde og marinere, mens jeg arbejder på noget andet. En genlæsning efter at have været væk fra et stykke giver mig mulighed for at fange fejl og stramme.

Jeg jonglerer typisk med 8 kunder om måneden, og ja, det kan blive irriteret, men jeg oplever, at jeg ofte bekymrer mig mere om levering, end kunderne gør. De fleste har ikke hårde og hurtige deadlines, men snarere et optimalt tidspunkt for levering af indhold. Det er ikke som magasiner og aviser, hvor de går i trykken og for det meste har hårde og hurtige deadlines.

lignende indlæg

Leave a Reply