Hovedskud. Flash fiktion | af Samuel Olaniyan

0
Hovedskud.  Flash fiktion |  af Samuel Olaniyan

Flash fiktion

Natcafé genereret

De sagde, at hvis du fik et hovedskud, ville du ikke mærke noget. Åh, hvor tog de fejl.

Det gjorde helvedes ondt.

Jeg lå henslængt på jorden af ​​mit hotelværelse i intet andet end mine baggy denimbukser og klemte mig om hovedet af smerte.

Gulvet var koldt, men på trods af at jeg var skjorteløs, kunne jeg ikke mærke det, da jeg følte mig følelsesløs over det hele. Jeg kunne bogstaveligt talt høre, da blodet i mine årer strømmede til mit hoved, og mit hjerte pulserede hurtigt i et desperat forsøg på at stoppe smerten, men med periodiske stød af smerte til mit hoved med hvert hjerteslag.

Jeg kunne ikke engang huske, hvordan jeg kom hertil. Hvordan skete det hele? Det var hurtigt og præcist, hovedskuddet rystede min hjerne. Det er et mirakel, at jeg overlevede.

Mine venner advarede mig, men jeg ville ikke lytte. Nu lå jeg henslængt på jorden og væltede mig i fortrydelse, da mit syn blev sløret. Jeg var på randen af ​​at miste bevidstheden, og selvom jeg kæmpede, nyttede det ikke noget.

Det sidste jeg så var glasflasken, der lå på jorden ved siden af ​​mit hoved med etiketten- Hovedskud

Jeg stønnede af smerte, da min krop mistede sin styrke, og min bevidsthed vaklede. Det sidste, jeg husker, var de ord, jeg sagde til mig selv;

Jeg ville aldrig drikke igen.

lignende indlæg

Leave a Reply