Dette er de mantraer, der holder mig i gang i livet

0
Dette er de mantraer, der holder mig i gang i livet

Så i et nyligt nyhedsbrev skrev jeg om, hvordan dit ultimative formål er du (som du, hvis du ikke har, kan abonnere på her), og det fungerede som inspiration til dette indlæg.

For hvis det citat har siddet fast i mit sind så længe, ​​hvilke andre citater kan der så være? Og ville de være i stand til at hjælpe dig? Jeg ved det ikke, men lad os finde ud af det.

1. I at gøre dette

Hvis der er et citat, der har været forrest i mit sind på det seneste, må det være dette. Når jeg står over for frygt, skal jeg bare gentage dette citat for fuldstændig at vende scriptet om mig selv.

For eksempel kan træning hver dag være et træk, men jeg at gøre det. Så mange andre mennesker kan ikke på grund af forskellige årsager: sygdom, ansvar eller bare det faktum, at de ikke engang er i live. Og her klynker jeg over ikke at mærke det?

Desuden spiser jeg sundt de fleste dage, men nogle gange ville jeg ønske, at jeg ikke behøvede det. Men når jeg ser på min tallerken med grøntsager og kyllingebryst, er alt, hvad jeg behøver, at gentage mantraet, og pludselig er jeg taknemmelig for at være i stand til at give min krop den næring, den fortjener. Nogle mennesker lever i madørkener og kan ikke engang spise sundt, hvis de ville.

Denne enkle påmindelse kan gøre selv de mest verdslige opgaver til stræben efter ære. Så hver gang du ser dig selv stirre ned ad en spand af frygt, så mind dig selv om, hvor heldig du er, at du kan gøre, hvad du vil.

Og hvis dette trick ikke virker, så skal du måske spørge dig selv, hvorfor du gør det i første omgang.

2. Du skal mobbe dig selv først, så andre ikke kan

Egenomsorg er et så overbrugt udtryk, at folk har en tendens til at bruge det som en undskyldning for at fraskrive sig ethvert stykke ansvar.

Jeg tror på, at vi altid skal passe på nummer et, og at vi bør sætte os selv først, før vi prøver at tage os af andre, men jeg trækker grænsen for at gøre tingene værre i ‘selvomsorgens’ navn.

Hvis spa-aftaler, shoppingture eller at spise en balje is giver dig mulighed for at være den bedste udgave af dig selv, så gør det.

Men mig? Jeg kan ikke finde det i mig selv at gå dybere ned i minus, når det gælder selvtillid, for når det sker, vil jeg være sådan en pik for alle andre omkring mig.

Derfor prøver jeg at være streng med mig selv, bare så jeg kan blive en søjle for andre.

Når jeg vågner tidligere, end jeg vil, opbygger jeg min selvtillid. Når jeg tager ud at løbe, når det er mørkt ude, sænker jeg endnu et lag af selvtillid oven på mit skrøbelige selvværd. Når jeg er færdig med det blogindlæg på trods af at det er blevet formuleret for dagen, adskiller jeg mig fra de forfattere, der kun siger, at de vil skrive, men ikke gør.

Du kan ikke på magisk vis begynde at tro på dig selv. Det er noget, du skal indse gennem handling.

Det er ligesom den Russell Peters joke om terroristerne: “Du dræber mig? jeg Dræb mig.”

3. Verden er, som du er

I en verden med aflysningskultur og folk, der er så hurtige til at føle sig triggede, er det uundgåeligt en dag at støde hoveder med nogen med modsatte værdier.

Og det er jeg ikke immun over for. Jeg bliver lige så irriteret over hadere som dig. Men så husker jeg, at verden vil fortsætte, med eller uden mine meninger og overbevisninger.

Plus, min reaktion på eksterne begivenheder er mere en afspejling af mig end verden.

Tænk på et tidligere problem. Generer de dig stadig? Tænk på de problemer, der holder dig vågen om natten. Husk så et tidspunkt, hvor du lige havde gennemført en hård træning. Hvordan så de problemer ud dengang?

Så det giver mening at være opmærksom på den tilstand, vi er i. Føl dig dårlig, og alt andet får en mere uhyggelig undertone. Har det godt, og selv de største problemer ruller bare af ryggen.

Bare se på folk som Nelson Mandela, Viktor Frankl, Helen Keller og Gandhi, der har formået at finde fred under forfærdelige forhold. Jeg ved ikke, hvordan de fandt styrken, men de har bestemt bevist, at det handler om, hvordan vi ser på problemet og ikke selve problemet.

4. Det vigtigste tidspunkt at gøre noget på er, når du ikke kan

At vågne tidligt og træne er en rutine for mig nu. Det er ikke let, men takket være vanens kraft, og det er heller ikke en særlig hård forfølgelse.

Men der er dage, hvor jeg bare ikke har energi til at løfte en finger. Måske spiste jeg for meget junk dagen før, eller måske overanstrengte jeg mig.

Det er her, de fleste mennesker vil tilskynde til hvile, fordi livet handler om balance, ikke? Det er bedre at genopfriske mig selv og komme stærkere tilbage, ikke?

Sagen er, som jeg har delt tidligere, at det ikke er sådan jeg får selvtillid. Jeg har brug for at vide, at jeg kan stole på mig selv, især når tingene bliver svære. Og den eneste måde, jeg kan bevise det over for mig selv, er at træde til, når situationen kræver det.

Så det øjeblik jeg tænker på at undgå en opgave er Nemlig når jeg får testet, hvad jeg er lavet af. Det er nemt at holde sig til en plan, når alt går min vej. Men livet går ikke altid min vej. Og det skal jeg være klar til.

5. Forhindringen er vejen

Jeg ved ikke, hvem der har brug for at høre dette, men at undgå problemer er ikke noget, man stræber efter i livet.

Her er et pinligt eksempel: Jeg hader kakerlakker. Så når man kravler ud af træværket, vil jeg opføre mig, som om jeg ikke så det, i håb om at det går væk af sig selv. Værre er det, når jeg beder min partner Yen om at tage sig af det.

Men det er en frygtelig måde at håndtere dette problem på. Jeg kan ikke løbe fra kakerlakker for evigt, på samme måde som jeg ikke kan gemme mig for min frygt for evigt. At prøve at feje det problem ind under tæppet er bare at sikre, at jeg aldrig kommer over det.

Og det er ikke min frygt for kakerlakker, der får mig til sidst. Det er min manglende evne til at se mine problemer i øjnene, der vil gøre mig ind.

Det er det samme for konfrontation. Eller udsættelse. Eller forelsket. Jo mere du undgår dine problemer, jo mere vil de blive ved med at forfølge dig.

Så næste gang du møder dine forhindringer, så ønsk dig ikke et liv blottet for dem. Design i stedet et liv, der giver dig mulighed for at overvinde hvert eneste af dine problemer.

6. Du er dit formål

Når du skal betale dine regninger og tage ansvar, er det let at glemme, at du bør være dit hovedformål i livet.

Det er lige meget, om du har syv børn at fodre, eller om du blot skal betale de månedlige betalinger på din bil. Du bør altid være hovedfokus i dit liv.

En klog munk sagde engang, at man skal tænde sit eget lys først, før man kan tænde andres, og det tror jeg fuldstændig på.

Du kan ikke dræbe det økonomisk, men alligevel være en trappe væk fra et hjerteanfald. Omvendt kan du ikke være fitfluencer, men stole på, at din partner betaler huslejen.

Hver dag prøver jeg at være en lille smule bedre end sidst. Jeg prøver at være mere fit. Smartere. Et par hundrede ord dybere ind i min roman. Hver dag har et formål. Og det formål er dig. Mig. Os.

Lad ikke din dag gå til spilde.

7. Bare skriv

Dette er blot en bonus, der i høj grad vedrører mine unikke omstændigheder. Jeg står ved dette mantra, fordi alle gode ting, der nogensinde er sket for mig, er et resultat af, at jeg bare har skrevet.

Jeg kom til at rejse verden rundt, møde interessante mennesker og blive en traditionelt udgivet forfatter, alt sammen fordi jeg gjorde den enkle ting at skrive. Som Neil Gaiman siger, det er så nemt. Men det er også så svært.

Tænkte bare, at jeg ville droppe denne lille guldklump her, hvis du tilfældigvis er til at skrive (hvilket jeg har stor mistanke om, at du gør).

Citater har kun magt, hvis du praktiserer dem

Nu kan du enten passivt forbruge citater, eller du kan tilføje dem til dit værdisystem. Verden mangler ikke motiverende citater, men det nytter ikke noget at samle dem, hvis du ikke har tænkt dig at handle.

Så jeg håber, at mine favoritter har tilføjet et nyt perspektiv til dit liv. Og i mellemtiden kan du også dele, hvis du vil: Hvad citater gør du leve af?


Få flere tilbud (og godter) gennem mit nyhedsbrev. Hvis du kunne lide dette stykke, så vil de eksklusive historier, jeg sender dig via posten, ligge lige til højrebenet.

lignende indlæg

Leave a Reply