Det er derfor, min blog dør

0
Det er derfor, min blog dør

Åh wow, endnu en uge er gået, og jeg skriver endnu en gang mit ugentlige indlæg i sidste mulige øjeblik. Hvis jeg skal være ærlig, har denne arbejdsgang ikke været den bedste for min blogvækst.

Det, jeg har arbejdet hårdt i de sidste par år, er nu ved at svinde ind, og jeg oplever, at jeg ikke har andet valg end bare at håndtere det.

Men hvis du kender mig, vil du vide, at intet nogensinde er et tab. En forfatters liv er altid win-win, fordi der altid er en historie, du kan udvinde af de dårlige oplevelser.

Så den gode del af alt dette er, at jeg kommer til at dele min gradvise nedtur med dig. Alt du skal gøre er at anvende det modsatte, og du vil være gylden.

Se? Win-win.

1. Ikke netværk længere

Dette er den største. Hovedårsagen til det højere engagement end gennemsnittet på min blog er, at jeg læser andres blogs og skriver kommentarer. Det er det. Jeg har aldrig rigtig investeret i annoncer, SEO eller endda Pinterest. Det hele er netværk, skat.

Men med min nuværende tidsbegrænsning har jeg også oplevet, at jeg ikke er i stand til at netværke. Og det er derfor, jeg tror, ​​min læserskare er gået i stå.

Lige så meget som jeg gerne vil tro, at det er stjerneindholdet, der tiltrækker folk, må jeg sige, at der er mere i algoritmespillet, og at hælde mit hjerte og min sjæl til mit forfatterskab, udgør kun 20 % af publikumstiltrækningen.

Så hvis du ønsker at udvide din blog, så glem ikke at netværke.

2. Tænker ikke så meget på at skrive

At have mindre tid til bloggen betyder ikke kun tab af skrivetid. Det betyder også mindre tænkning i det hele taget.

Jeg plejede at pontificere blogideer på mine morgenløb. Nu tænker jeg bare på, hvordan man løser det arbejdsproblem, der har været afventende fra den foregående dag.

Hvilket er lidt ærgerligt, for når jeg faktisk har tid til at skrive, vil jeg sidde på den tomme side uden at vide, hvordan jeg skal starte.

Der er meget at sige om det at tænke. At skrive handler ikke altid om at skrive.

At have uafbrudt tid til at stirre ud af et vindue og tænke over et emne hjælper dig virkelig med at sammensætte en mere fyldig historie. Og uden denne komposteringstid, har jeg fundet ud af, at mine indlæg mangler deres almindelige pop.

Så hvis du ønsker at skabe mere indhold, så husk, at tankeløs tænkning kan være lige så vigtig som at skrive selv.

3. Bruger ikke nok tid på WordPress

Der er en vis magi ved at stå over for den tomme side. Sid foran den længe nok, og du er forpligtet til at finde på noget.

Det er det samme med jiu-jitsu. Jeg har bemærket, at de elever, der bruger mere tid i gymnastiksalen – uanset om de træner eller bare ser klassen – har en tendens til at forbedre sig hurtigere.

På samme måde havde jeg ikke særligt mange flere ideer, da jeg havde mere tid til at bruge på WordPress. Kreativiteten var bare et naturligt produkt af at bruge mere tid på at læse andre blogs og lege med redaktøren.

Så hvis du ønsker at udvide din blog, ville den bedste ting at gøre nogle gange være at åbne WordPress og bare … hænge ud.

Det er lige meget, om du gør det på læseren, redaktøren eller siden Statistik. Kreativitet er magisk sådan.

4. Ikke svede de små ting

Det er mærkeligt, hvordan arbejdet har skruet ned for volumenknappen i mit liv. Sådan plejede jeg at være generet af de højlydte biler, der hver dag zoomer forbi mit hus. Det had er nu forsvundet takket være den uendelige huskeliste, jeg skal udfylde hver dag.

Jeg glemte, hvilken kunstner der sagde dette: Arbejde er en fantastisk måde at undslippe livet på. Jeg plejede at håne den bemærkning. Nu begynder jeg at forstå, hvor dybt det ordsprog er.

Selv min sædvanlige lavgradige angst er holdt op med at genere mig for et stykke tid.

Jeg kan ikke sige, hvad der er bedre, da det heller ikke er ligefrem en sjov måde at leve på at skulle løbe fra den ene ting til den anden. Men jeg må sige, at det er rart ikke at skulle bekymre sig om livets letsindigheder, som at min nabo beslutter sig for at renovere igen.

Ulempen? Denne ligegyldighed omfatter også mine blogopgaver. Jeg glemmer lidt at skrive historier og svare på kommentarer.

Så hvis du vil forblive kreativ, så sørg for at sætte lidt tid til dig selv til bare at lave ingenting.

5. Ikke at bringe ny trafik ind

Jeg har stolet på mine stamkunder – dig, dybest set – siden årsskiftet 2023. Og selvom jeg er taknemmelig for de samtaler, vi deler, ved jeg, at du ikke altid kan besøge bloggen.

Sagen er den, at mit tidligere engagement om at kommentere på 20 blogs om dagen stadig bragte friske ansigter ind, så selvom du skulle kigge forbi bloggen en gang om året, ville samtalerne være blevet ved.

Men nu hvor jeg er stoppet med at netværke, får jeg ikke så mange nye besøgende. Hvilket betyder, at engagementet i sidste ende vil få et hit. Og når det falder, vil trafikken også falde.

Det er ligesom min tidligere salonchef altid sagde: “Folk tiltrækker folk.” Og det er så længe siden, jeg har faciliteret det.

Så hvis du ønsker at udvide din blog, skal du tro på dette internet woo-woo. Regelmæssig aktivitet slår altid stagnation.

Åh, og forresten tænkte jeg, at jeg bare ville droppe det en ros til Razz og Roze for at finde deres spor gennem kunsten at kommentere og skabe deres eget momentum.

Livet er en række op- og nedture

Jeg gætter på, at det vigtigste budskab, jeg vil efterlade dig i dag, er, at du aldrig er én ting.

Og selvom du er det, varer intet nogensinde.

Så når du ser årstiderne i dit liv ændre sig, skal du vide, at der aldrig vil være en konstant i livet.

Jeg kunne en dag miste alt momentum og ende med en nedlagt blog. Eller jeg kunne komme tilbage endnu stærkere og føre denne blog til den gedeofrende storhed, den var beregnet til.

Uanset hvad forbliver intet det samme. Og det er den eneste konstant, vi har i livet.


Bliv en del af mit nyhedsbrev for mere indhold som dette (som du ikke får andre steder på siden). Indeholder også en gratis guide til, hvordan du får din blog til at vokse gennem kunsten at kommentere.

lignende indlæg

Leave a Reply