De bedste freelance skrivesteder

0
De bedste freelance skrivesteder

Vi freelanceskribenter kan skrive mange forskellige steder. Vi skal dog være opmærksomme på, hvilke lokationer der giver os den største produktivitet.

Jeg oplever, at jeg er gladest, og jeg får mest muligt ud af mine freelance skriveprojekter, når jeg varierer min placering.

Mine freelance skrivesteder

Hjemmekontor

Jeg bruger ofte om morgenen på mit hjemmekontor, men efterhånden har jeg brug for et andet skrivelokale.

Hjemme Udenfor

I godt vejr går jeg på bagdækket med min bærbare computer og sætter den i en udvendig stikkontakt. Jeg har stadig internetadgang via min trådløse router, men jeg synes, jeg holder mig virkelig til mit projekt med minimale distraktioner.

kaffebarer

Jeg kan også godt arbejde på en café, forudsat at musikken er behagelig, og der ikke er for overfyldt. Pas dog på med at gå på en lokal kaffebar, når du bor i et lille byområde, som jeg gør. Du vil se en masse mennesker, du kender, og mange vil gerne skyde brisen, selvom du åbenbart har travlt.

Biblioteker

En anden mulighed, jeg kan lide: biblioteker. Jeg går både på det lokale bybibliotek her i Ashland, Oregon, og jeg bruger tid på biblioteket på Southern Oregon University. Næsten alle biblioteker har gratis trådløs adgang, og du kan normalt finde et stort bord til at sprede arbejdsmaterialer ud.

Parker

Og nogle gange går jeg i en park og sætter den bærbare computer op på et picnicbord. Dette fungerer rigtig godt til projekter, der ikke kræver internetforskning.

Skoven

Endelig, i de varmere måneder tager jeg et freelance-skribent-retreat ud i skoven: bare mig i en fjerntliggende spredt campingplads med min computer og mit arbejde. Som med parken er der intet distraherende internet, og meget få andre distraktioner heller.

Dit tak

Hvad er de ideelle steder for dig at skrive? Hvad gør dem ideelle for dig?

lignende indlæg

Leave a Reply