7 grunde til, hvorfor din blog totalt kunne forbedre dit liv

0
7 grunde til, hvorfor din blog totalt kunne forbedre dit liv

Så jeg har holdt denne blog i ni år nu, men det er først inden for de seneste tre, at jeg begyndte at tage den seriøst. Og med seriøs mener jeg ingen sporadiske indlæg, altid netværk på WordPress og opfører mig som om jeg ved hvad jeg laver.

Sagen er, at jeg aldrig har tjent en skilling på min blog, og jeg kan ikke bruge den til at sælge noget, selvom jeg gerne ville.

Men bare fordi jeg ikke har opnået pengebelønninger, betyder det ikke, at jeg ikke havde gavn af at ‘gå pro’, når det kommer til blogging. Så hvad kan et domænenavn og en betalt WordPress-konto give dig? Lad mig tælle dig måderne.

1. Du kommer til at sutte konstant ved at skrive

Du kan ikke stoppe med at sutte, hvis du ikke holder op med at skrive. Og at vedligeholde en blog er præcis det: du sutter i al evighed.

Den gode nyhed er, at intet varer evigt. Så på samme måde vil du ikke sutte for evigt. For du vil være død. Men indtil da får du glæden ved at lægge arbejde ud, som du er mildest talt utilfreds med, men ikke helt kan sætte en finger på hvorfor.

Det er godt at være ydmyg. Og jeg kan godt lide at blive mindet om, at jeg kan arbejde hele mit liv og stadig ikke komme nogen vegne med mit forfatterskab. Derfor beholder jeg bloggen. Fordi denne påmindelse er det eneste, der får mig til at arbejde hårdere.

2. Du vil sætte pris på at blive betalt for dine ord

“Accepter ikke noget mindre end 50 cents pr. ord,” siger de. De være etablerede forfattere, der har en fod inden for udgivelsesdøren. “Lad dem ikke udnytte dig.” Dem være den, der har pengene.

Nå, her er et matematisk spørgsmål til dig. Ville du betale en seniorforfatter det samme beløb som en junior? Hvad med en praktikant?

Det er det samme med koncertskrivning. Du kan ikke forvente, at en praktikant, der svarer til en freelancer, vil tjene den løbende sats på 50 cents pr. ord. Så naturligvis de yngre forfattere vilje nødt til at opgive visse luksusvarer henvist til veteranerne.

Forfattere skal enten være erfarne, godt forbundet eller billige for at blive betalt. Og gæt hvor det efterlader uerfarne, nye forfattere? Ditto.

Men ingen frygt! Hold en blog og væn dig til at skrive gratis, og selv to cents pr. ord vil virke som en drøm!

For pokker, jeg ville endda sælge min skønlitteratur for mindre end det, hvis det betød, at andre ville læse den.

3. Du vil vænne dig til at tale til et tomt rum

Jeg kan godt lide at sammenligne skrivning med åben mikrofon nat. Enhver, der tør blotte sin sjæl, kommer til at møde et publikum. Det er bare, at meget få tilskuere nogensinde kommer til disse spillesteder.

Men gør det længe nok, og en talentspejder kan få chancen for dine koncerter. Eller sut på det, indtil du bliver god, og du vil naturligvis adskille dig fra de mennesker, der ikke lægger sig i arbejdet.

At optræde for en flok har en spænding ved det, men for virkelig at værdsætte det, skal du først vænne dig til at tale med en flok på to – en af ​​dem er din mor.

Jeg har blogget så længe nu, at det føles som om, jeg taler til mig selv, hver gang jeg skriver, så jeg har det fint, hvis ingen læser dette. Men så kommer den sære læser som dig og efterlader en kommentar, og det gør min dag.

4. Du får glæde af ulejligheden ved at have ideer, når du ikke har noget at nedskrive dem med

Titlen siger det hele.

5. Du bliver en social sommerfugl

Ja, du læste rigtigt. Især at være på WordPress giver dig den træning, du har brug for, for at forbedre dit small talk-spil. Fangsten? Du skal først netværke.

Nu er jeg den type person, der elskede lockdown-perioden. Så hvis nogen får et Platinum-medlemskort i Introvert’s Club, er det mig.

Derfor overvejede jeg faktisk at skifte karriere til at blive nattevagt, da jeg fik dette nye job, der kræver at møde fremmede fire dage om ugen. Eller en jordlæge. Jeg forventes i hvert fald ikke at få venner der. Men jeg afviger. (Også, Følg mig på Instagram hvis du nyder at se mig kæmpe mod min indadvendthed hver dag.)

Så når jeg siger, at det at kommentere på WordPress har givet mig mulighed for at tilpasse mig i samtaler, mener jeg det. Det har givet mig mulighed for at destillere den korrekte information ud af hvert afsnit – eller en del af samtalen – og svare uden for meget eftertanke.

Den eneste ulempe er, at jeg ikke kan sende folk til Spam-mappen, hvis de prøver at sælge mig uopfordrede ‘sundhedstilskud’.

6. Du kan fortælle dine potentielle arbejdsgivere, at du er forfatter

Ingen publiceret skrift? Intet problem. Dine indlæg tæller som publicerede artikler. Hovedsageligt fordi de fleste gange, når arbejdsgivere beder dig om din portefølje, vil de bare vide, hvordan du skriver.

Og din rå skrivning på din blog fortæller dem så meget mere, end et redigeret stykke i et magasin ville.

Derudover er der bare noget ved en, der skriver uden at blive betalt, der varmer arbejdsgiverne op til rent faktisk at betale dig.

Hvis jeg havde penge til at ansætte forfattere, ville jeg helt sikkert have ansøgeren, der har skrevet på egen hånd, i modsætning til den, der aldrig har været interesseret i at skrive noget i deres liv.

7. Du kommer til at nyde stressen ved et job, uden jobbet

Viger du tilbage fra omtalen af ​​ordet ‘stress’? Måske er det for edgy for dig? Er jeg for sigma mandlig trængsel YOLO GaryVee?

Jeg mener det dog. Stress er godt for dig. En sund mængde af det, i hvert fald. Jeg har haft det privilegium at være stressløs før. Og jeg kan roligt sige, at det at være stressløs faktisk er ret stressende, og at gå gennem stressende perioder i mit liv har givet mig mulighed for at vokse.

Det er et underligt paradoks, men det er sandt. Jeg kan give dig et liv med Mai Tais på stranden, og du vil sikkert bede om en bloggingsfrist inden ugen er gået.

Det er, hvad jeg får ud af at vedligeholde denne blog. Jeg har udgivet ugentligt i tre år nu, og jeg har ikke tænkt mig at bryde den kæde for noget. Det er derfor, når det er mandag, og jeg ikke har skrevet et indlæg på tirsdag, begynder jeg at droppe alle de uproduktive aktiviteter som f.eks. doom-scrolling på min telefon, bare så jeg kan tale til et tomt rum.

Alt, hvad jeg skal gøre, er at stoppe med at betale for min WordPress-konto, og jeg vil blive befriet fra de ugentlige stressfaktorer, der hjemsøger mig så. Men det vil være min ækvivalent til Mai Tais på stranden. Og jeg vil meget hellere forblive ædru, hvis du ved, hvad jeg mener.

Du er på rette vej

Hvis du læser dette, er chancerne for, at du selv er en blogger. Du har sikkert sat spørgsmålstegn ved dine grunde til at blive ved, og jeg ved, at hvis du nogensinde har blogget, vil du helt sikkert have tænkt på at holde op.

Men nogle gange handler det ikke om at få resultater. Nogle gange handler det om at finde meningen i værket, selvom der måske ikke er nogen.

Jeg ved, hvor utaknemmelig blogging kan være. For der er ikke mange grunde til, at nogen ville gøre det i årevis. Men du har lige nævnt syv grundeville du tænke, og du ville have ret.

Men jeg fandt på alt det. Jeg skulle holde mig til en deadline, så jeg var nødt til at komme med noget.

Det mærkelige er dog, at jeg er ret glad for denne uges stykke, og jeg ville ikke have fundet på det, hvis jeg ikke havde haft dette indlæg til ære.

Så ja. Behold din blog. Dine årsager kommer senere.


Jeg skal være ærlig her: Jeg vil have din e-mailadresse. Dette er for at jeg kan blive ved med at sende dig mere (eksklusivt) indhold, hvis denne side nogensinde går ned. Derudover får du også en gratis guide til, hvordan du får din blog til at vokse.

lignende indlæg

Leave a Reply